Як солити ікру горбуші простий і смачний спосіб
Як солити ікру горбуші в домашніх умовах, швидко і смачно.Харків
Інгредієнти
7 столових ложок солі;
1 столова ложка цукру;
1 л води;
200 г сирої ікри горбуші.
Приготування
Змішайте сіль, цукор і воду. Закип’ятіть, остудіть до температури 40-50 °С і залийте ястики на 10-15 хвилин.
Весь цей час повільно розмішуйте ікру виделкою. Коли плівка намотається на зубці, просто дістаньте її.
Потім відкиньте ікру на друшляк або сито і дочекайтеся, коли стече вся рідина. Видаліть залишки оболонки, якщо вони є.
Порадуйте себе
Інгредієнти
7 столових ложок солі;
1 столова ложка цукру;
1 л води;
200 г сирої ікри горбуші.
Приготування
Змішайте сіль, цукор і воду. Закип’ятіть, остудіть до температури 40-50 °С і залийте ястики на 10-15 хвилин.
Весь цей час повільно розмішуйте ікру виделкою. Коли плівка намотається на зубці, просто дістаньте її.
Потім відкиньте ікру на друшляк або сито і дочекайтеся, коли стече вся рідина. Видаліть залишки оболонки, якщо вони є.
Порадуйте себе
Всего комментариев: 0 | |